Blog

powrót

Ogród rodzinny – relacja z realizacji

Udało się wykonać prace ziemne jeszcze przed zimą. Wszystko idzie według planu…prawie wszystko, bo jak to zwykle przy realizacji bywa wychodzą nieoczekiwane kwestie. Murku przy miejscu wypoczynkowym nie będzie. Miejsce na boisko zostało powiększone, kosztem rabaty okalającej miejsce wypoczynkowe. Jednak ogólna koncepcja ogrodu została zachowana.

StudioB_Ogrod_rodzinny_miejsce wypoczynkowe_01

miejsce wypoczynkowe

StudioB_Ogrod_rodzinny_miejsce wypoczynkowe_02miejsce wypoczynkowe

StudioB_Ogrod_rodzinny_miejsce wypoczynkowe_03miejsce wypoczynkowe

 

StudioB_Ogrod_rodzinny_murek

murek

 

StudioB_Ogrod_rodzinny_plac zabaw_sad

sad z placem zabaw

StudioB_Ogrod_rodzinny_widok na calosc_01

widok od podjazdu

StudioB_Ogrod_rodzinny_widok na orzech_z_placu_zabaw

widok z sadu

StudioB_Ogrod_rodzinny_widok na warzywnikwarzywnik

Projekt znajduje się tu: Ogród rodzinny